Onze visie

De visie die wij hanteren is simpel. Wij denken niet in uren, targets en vastgeroeste denkpatronen. Wij geloven in doelen stellen, dromen waarmaken en in de kracht van de menselijke gedachte. Stop met dwalen en start met doen. Een mens zonder doel is als een boot zonder kapitein, er is geen eindstation of vooruitgang.

Resultaat neerzetten met doelen

Wij willen resultaten neerzetten door dromen te koppelen aan doelen, er is in onze filosofie geen ruimte voor limieten, negatieve emotie of onzekerheid over het eigen kunnen. Alle dromen zijn te realiseren als je het besluit hebt genomen om een doel te behalen.

Functieomschrijving

Je gaat werken in een jong ondernemend bedrijf waarin je consumenten/bedrijven telefonisch en deur aan deur benaderd en deze van verschillende contracten en abonnementen voorziet. We bieden je flexibele arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien naar campagnes van: Essent, Vriendenloterij, NRC en vele anderen.

 

 

Wij bieden jou:

– De mogelijkheid om thuis te werken

– De mogelijkheid om te werken op een flexplek

– Dynamische werkomgeving

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

– De mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf als Senior Partner

– De mogelijkheid om zelf mensen aan te brengen voor 10% commissie

Arbeidsvoorwaarden

– Minimaal 20 uur per week!!

– Werken als Trainee (€10,- netto per uur en 10% Commissie per sale)

– Werken als ZZP’er/ Freelancer (100% Commissie per sale)

– Gratis ontbijt, lunch en diner

Soort dienstverband: Stage, Freelance / ZZP

Salaris: €50,00 tot €60,00 /uur

Taal: Nederlands

Bezoekadres

Improvers Amsterdam
Hogehilweg 15 (5e etage)
1101 CB Amsterdam

E-mail

info@vacaturewtb.nl

Werken in Amsterdam: De hoofdstad van Nederland.

Werken in het grote Amsterdam is uitdagend en zeer aantrekkelijk voor een grote groep mensen die actief zijn op de arbeidsmarkt. Of je nou in de horeca werkt of in de sales, je maakt overal wat mee in Amsterdam. Onze vestiging in Amsterdam is de eerste vestiging van Improvers, en bestaat sinds 2012. Sindsdien is er een enorme groei geweest in het aantal partners, en wij willen dit graag zo doorzetten. Heel veel grote bedrijven zitten gevestigd in Amsterdam zoals ASML, Heineken, Adidas, Phillips en ga zo maar door. Er is dus genoeg werk te vinden in onze meest bruisende stad!

Welke dingen moet je kunnen om in een Callcenter te werken?

Heb jij een vlotte babbel, praat je graag met mensen en voel je dat verkopen echt je ding is? Dan is werken in een callcenter misschien wel iets voor jou! Op ons platform krijgt iedereen de kans om alles uit zijn of haar sales carrière te halen, zolang je maar doelgericht bent en alles uit jezelf wilt halen. We geloven niet in theorieën waarin iemand ‘beter’ is dan iemand anders, iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Het is aan de persoon zelf om die naar buiten te laten komen. Het mooie is dat je er ook nog is lekker aan verdient, wie wil dat nou niet?

Werken in een callcenter in Amsterdam

Improvers hoort bij een van de snelst groeiende organisaties van Nederland, en doen er daarom ook alles zo goed mogelijk te regelen voor hun de partners. Het is daarom ook heel erg leuk en uitdagend om als callcentermedewerker aan de slag te gaan in deze avontuurlijke stad. Er zijn al behoorlijk wat partners aan het werk in Amsterdam en ons doel is om dit zo snel mogelijk te verhogen, ben jij de volgende die alles uit zijn carrière gaat halen en ons gezellige team komt versterken? We zien je graag!

Binnen niks voor jou? Liever in de buitenlucht te werk gaan?

Voel jij je toch wel die salestijger, maar werk je liever buiten? Dan hebben we misschien ook wel de oplossing voor je. In onze organisatie richten wij teams op die door 2 door verkopen. In plaat van dat je dan verkoopt via de telefoon, doe je dit lekker buiten bij de mensen face to face. Ook bij de door 2 door verkoop je meerdere producten of diensten, en liggen de vergoedingen lekker hoog! Beginnen maar!

Vacature Amsterdam

Op zoek naar vacatures in Amsterdam? Dan zit je bij vacature We Think Big goed. Amsterdam staat bekend als de bruisende toeristische hoofdstad van ons land, dit is ook de reden dat het economisch steeds beter gaat met de stad.

Er zijn dus ook steeds meer banen te vinden in Amsterdam. Zoek jij een uitdagende baan in de sales en wil je ook lekker verdienen? Zoek je dit in Amsterdam? Laat ons het weten, want we ontmoeten je graag!

Vacature Callcenter Amsterdam

Onze vestiging in Amsterdam is geopend in 2012 en was de eerste vestiging. Sinds dat moment is het bedrijf ontzettend snel gegroeid en zijn er meerdere vestigingen opengegaan.

De vestiging in Amsterdam is hierin meegegroeid en in totaal zijn daar al bijna 200 partners actief. We willen dit laten doorgroeien en zijn dus opzoek naar de echte sales tijgers die in Amsterdam alles uit hun carrière willen halen. Er zijn talloze doorgroeimogelijkheden voor iedereen, en iedereen kan lekker verdienen!

Bijbaan Amsterdam

Misschien wil je aan de slag in een callcenter in Amsterdam als bijbaan. Dat is bij ons geen enkel probleem, we verwachten natuurlijk wel dat je in je trainee periode een bepaald aantal uren aanwezig bent. Start je als zelfstandige? Dan kun je helemaal zelf bepalen wanneer en hoe je werkt.

Studenten bijbaan Amsterdam in het economische hart van Nederland

Als student kun je uiteraard niet zonder bijbaantje. Je bent op zoek naar een baan die goed te combineren is met je studie en uiteraard goed betaald. Je moet tenslotte je huur, school en bier kunnen betalen.

Als callcenter medewerker bij Improvers heb je de mogelijkheid om flexibel je eigen uren in te delen. We verwachten natuurlijk wel dat je een minimaal aantal uur actief bent. Dus als je nog op zoek bent naar vacatures in Amsterdam voor een bijbaan dan ben je hier aan het juiste adres. Woon je ergens anders? Bekijk dan onze vacatures in het Callcenter Eindhoven of Callcenter Groningen.

 

Wij houden van ons vak en zijn daarom lid van DDMA. Wij bekleden een commissiezetel, zodat wij actief kunnen meehelpen onze branche te beschermen, verbeteren en verheffen.

Het online platform dat wij gebruiken voor de uitvoering van campagnes en samenwerking met onze Partners is ontwikkeld door Konnektor.

Wij werken uitsluitend samen met Partners die volledig gecertificeerd zijn. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bovendien dagelijks gecontroleerd door Certified.