Onze visie

De visie die wij hanteren is simpel. Wij denken niet in uren, targets en vastgeroeste denkpatronen. Wij geloven in doelen stellen, dromen waarmaken en in de kracht van de menselijke gedachte. Stop met dwalen en start met doen. Een mens zonder doel is als een boot zonder kapitein, er is geen eindstation of vooruitgang.

Resultaat neerzetten met doelen

Wij willen resultaten neerzetten door dromen te koppelen aan doelen, er is in onze filosofie geen ruimte voor limieten, negatieve emotie of onzekerheid over het eigen kunnen. Alle dromen zijn te realiseren als je het besluit hebt genomen om een doel te behalen.

Functieomschrijving

Je gaat werken in een jong ondernemend bedrijf waarin je consumenten/bedrijven telefonisch en deur aan deur benaderd en deze van verschillende contracten en abonnementen voorziet. We bieden je flexibele arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien naar campagnes van: Essent, Vriendenloterij, NRC en vele anderen.

 

 

Wij bieden jou:

– De mogelijkheid om thuis te werken

– De mogelijkheid om te werken op een flexplek

– Dynamische werkomgeving

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

– De mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf als Senior Partner

– De mogelijkheid om zelf mensen aan te brengen voor 10% commissie

Arbeidsvoorwaarden

– Minimaal 20 uur per week!!

– Werken als Trainee (€10,- netto per uur en 10% Commissie per sale)

– Werken als ZZP’er/ Freelancer (100% Commissie per sale)

– Gratis ontbijt, lunch en diner

Soort dienstverband: Stage, Freelance / ZZP

Salaris: €50,00 tot €60,00 /uur

Taal: Nederlands

Bezoekadres

Improvers Eindhoven
Boschdijk 58 (3e etage)
5612 AN Eindhoven

E-mail

info@vacaturewtb.nl

Werken in Eindhoven: de lichtstad van Nederland

Werken in Eindhoven is een slimme keuze. De stad biedt je namelijk veel groeimogelijkheden. Er zijn veel leuke banen in Eindhoven bij grote bedrijven zoals ASML,DAF en Philips. Op de High tech campus zijn ook veel bedrijven te vinden als je graag een baan in de techniek wilt. Kortom zijn er veel diverse banen te vinden in deze mooie stad.

Werken in een Callcenter in Eindhoven

Werken als callcenter agent in Eindhoven is leuk om te doen. Je hebt veel bedrijven en opdrachtgevers waar je kunt werken als callcenter agent. Je kunt werken bij een van de hardst groeiende callcenters van Nederland genaamd Improvers. Improvers heeft sinds dit jaar een vestiging in Eindhoven. Dit bedrijf staat bekend om alleen te werken met de allerbeste call center agents.

Wat moet je kunnen voor werken in een callcenter?

Dus je bent goed in klantencontact en weet jij klanten goed te helpen via de telefoon dan is werken in een callcenter echt iets voor jou. Commerciële skills zijn overigens ook een zeer belangrijk aspect bij het werken in een callcenter.  Ook voor diegene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de sales is werken in een callcenter zoals Improvers een aanrader. En je verdient ook nog eens erg goed. Woon je ergens anders? Kijk dan naar ons naar vacatures voor het Callcenter Amsterdam en Callcenter Groningen.

Werken in de buitenlucht in Eindhoven? Door2door verkopen iets voor jouw?

Ben je een echt buitenmens en wil je graag werken in de gezelligste stad van Nederland? Dan kun je als bijbaan door tot door gaan verkopen. Met een bijbaan als door to door verkoper ga je langs de huizen om verschillende producten of diensten te verkopen. Hierbij zijn sociale vaardigheden erg belangrijk. Het voordeel van deze sales functie is dat je gezellig in een team in de buitenlucht van Eindhoven en omgeving kunt werken. Ben je dus een echte salestijger maar wil je niet heel de dag op een kantoor zitten dan is een door to door functie echt iets voor jou.

Vacatures Eindhoven

Op zoek naar vacatures in Eindhoven? Dan zit je bij vacature We Think Big goed. Eindhoven staat bekend als de technologie stad van Nederland. De economie van Eindhoven heeft in het jaar 2017 een groei ondervonden van 5%.  Door de groeiende economie komen er steeds meer bedrijven die zich vestigen in de lichtstad. Doordat er meer bedrijven komen zijn er ook meer banen. De keuze uit de banen zijn daardoor erg breed.  Ben jij op zoek naar callcenter vacatures in Eindhoven? Lees dan snel verder want we willen je graag ontmoeten!

Vacature callcenter eindhoven

Wij van Improvers zijn sinds kort ook te vinden in Eindhoven aan onze nieuwe vestiging aan de Boschdijk 58. Daarom hebben we diverse vacatures in het callcenter in Eindhoven openstaan. Wil jij werken in een jong ondernemend bedrijf waarin je consumenten/bedrijven telefonisch en deur aan deur benaderd en deze van verschillende contracten en abonnementen voorziet? We bieden je flexibele arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien naar campagnes van: Essent, Vriendenloterij, NRC en vele anderen.

Bijbaan Eindhoven

Bijbaan vinden in Eindhoven? Dat is een slimme keuze. De stad biedt je namelijk veel groeimogelijkheden. Er zijn veel leuke banen in Eindhoven bij grote bedrijven zoals ASML,DAF en Philips. Op de High tech campus zijn ook veel bedrijven te vinden als je graag een baan in de techniek wilt. Kortom zijn er veel diverse banen te vinden in deze mooie stad, wij denken dat we ook een mooie vacature hebben voor mensen die graag willen groeien in de sales wereld.

Studenten bijbaan Eindhoven in de studentenstad van Brabant?

Als student kun je uiteraard niet zonder bijbaantje. Je bent op zoek naar een baan die goed te combineren is met je studie en uiteraard goed betaald. Je moet tenslotte je huur, school en bier kunnen betalen. Als callcenter medewerker bij Improvers heb je de mogelijkheid om flexibel je eigen uren in te delen. Dus als je nog op zoek bent naar vacatures in Eindhoven voor een bijbaan dan ben je hier aan het juiste adres.

Bijbaan Eindhoven student

Dit is ideaal als je bijvoorbeeld moet leren voor een toets of andere school projecten moet werken. Je wordt ook nog eens erg goed betaald. Er is eigenlijk geen betere baan dan te werken in een callcenter als je student bent. En laat het nou ook nog eens in de studentenstad van Brabant zijn. Wil je dus graag in het weekend een biertje(of meer) nuttigen? Dan moet je zeker eens de binnenstad van Eindhoven bezoeken.

Callcenter Eindhoven bijbaan

Misschien wil je aan de slag in een callcenter in Eindhoven als bijbaan. Dat is bij ons geen enkel probleem, we verwachten natuurlijk wel dat je in je trainee periode een bepaald aantal uren aanwezig bent. Start je als zelfstandige? Dan kun je helemaal zelf bepalen wanneer en hoe je werkt. 

Wij houden van ons vak en zijn daarom lid van DDMA. Wij bekleden een commissiezetel, zodat wij actief kunnen meehelpen onze branche te beschermen, verbeteren en verheffen.

Het online platform dat wij gebruiken voor de uitvoering van campagnes en samenwerking met onze Partners is ontwikkeld door Konnektor.

Wij werken uitsluitend samen met Partners die volledig gecertificeerd zijn. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bovendien dagelijks gecontroleerd door Certified.