Onze visie

De visie die wij hanteren is simpel. Wij denken niet in uren, targets en vastgeroeste denkpatronen. Wij geloven in doelen stellen, dromen waarmaken en in de kracht van de menselijke gedachte. Stop met dwalen en start met doen. Een mens zonder doel is als een boot zonder kapitein, er is geen eindstation of vooruitgang.

Resultaat neerzetten met doelen

Wij willen resultaten neerzetten door dromen te koppelen aan doelen, er is in onze filosofie geen ruimte voor limieten, negatieve emotie of onzekerheid over het eigen kunnen. Alle dromen zijn te realiseren als je het besluit hebt genomen om een doel te behalen.

Functieomschrijving

Je gaat werken in een jong ondernemend bedrijf waarin je consumenten/bedrijven telefonisch en deur aan deur benaderd en deze van verschillende contracten en abonnementen voorziet. We bieden je flexibele arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien naar campagnes van: Essent, Vriendenloterij, NRC en vele anderen.

 

 

Wij bieden jou:

– De mogelijkheid om thuis te werken

– De mogelijkheid om te werken op een flexplek

– Dynamische werkomgeving

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

– De mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf als Senior Partner

– De mogelijkheid om zelf mensen aan te brengen voor 10% commissie

Arbeidsvoorwaarden

– Minimaal 20 uur per week!!

– Werken als Trainee (€10,- netto per uur en 10% Commissie per sale)

– Werken als ZZP’er/ Freelancer (100% Commissie per sale)

– Gratis ontbijt, lunch en diner

Soort dienstverband: Stage, Freelance / ZZP

Salaris: €50,00 tot €60,00 /uur

Taal: Nederlands

Bezoekadres

Improvers Groningen
Leonard Springerlaan 13 (5de etage)
9727 KB Groningen

E-mail

info@vacaturewtb.nl

Werken in Groningen: De bruisende studentenstad van het noorden.

De studentenstad Groningen is een levende en actieve stad, waar veel studenten actief zijn met hun studie. Veel van dat soort studenten hebben naast die studie ook een bron van inkomsten nodig en hebben dus vaak een bijbaan.

Er zijn redelijk veel banen te krijgen in Groningen in elke branche. De stad is dus groeiende, en dat was ook een van de redenen voor Improvers om daar een vestiging te openen. Kortom er is dus genoeg te doen in deze actieve stad in het noorden!

Werken als callcentermedewerker in Groningen

Er zijn verschillende functies in de sales te krijgen in de omgeving Groningen. Er is dus genoeg keus zoals we al zeiden. Improvers kan zich gelukkig op heel veel vlakken onderscheiden van deze andere salesplatforms.

Zo is het gemiddelde inkomen per partner hoger als bij andere en zijn de arbeidsomstandigheden zeer flexibel. Er wordt namelijk wel een bepaalde zelfstandigheid bij de partners verwacht, waardoor er een goede mix ontstaat tussen gezelligheid en professionaliteit

Wat moet je kunnen als je in het callcenter Groningen werkt?

Als je denkt dat je goed met mensen op kan opschieten, goed kan verkopen, en er alles aan wilt doen om alles uit je carrière te halen ben je bij ons aan het goede adres. De ‘wil’, daar draait het bij ons om. Als iemand zijn dromen aan zijn doelen koppelt en er 100% voor wilt gaan, zijn wij al zo goed als overtuigt van de persoon. Iedereen krijgt de volledige ruimte om zichzelf te ontwikkelen, en daarbij wordt je er ook nog is goed voor betaalt.

Werken in het mooie Groningse landschap?

Ben jij niet een persoon die binnen wil zitten, en gebruik je jouw kwaliteiten liever in een face to face verkoopgesprek? Dat is zeker mogelijk! Bij onze organisatie hebben we speciale ‘door 2 door’ teams opgericht, deze teams richten zich voornamelijk op de verkoop van diensten en producten bij particulieren of bedrijven aan de deur. Als je dus denkt dat het bellen niks voor jou is, hebben we nog andere mogelijkheden beschikbaar op ons salesplatform.

Vacatures Groningen

Er zijn zoals we zeiden genoeg verschillende vacatures te vinden in Groningen. Alleen zijn er op het gebied van sales grote verschillen. Zo zijn de vergoedingen vaak laag en zijn de arbeidsomstandigheden vrij stroef.

Bij onze organisatie willen we daarin juist anders zijn en daarom horen we ook bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De vergoedingen liggen gemiddeld stukken hoger en de arbeidsomstandigheden zijn flexibel. Ben jij dus opzoek naar een vacature in de sales in Groningen? Dan ben je bij ons op de goede plek! Woon je ergens anders? Bekijk dan onze vacatures voor het Callcenter Eindhoven en Callcenter Amsterdam.

Vacature callcenter Groningen

Onze vestiging in Groningen is na Amsterdam de 2e vestiging van Imrovers. De vestiging heeft op dit moment rond de 60 actieve partners op hun platform. Ook op deze locatie zijn ze opzoek echte ‘saleskrijgers’ die vol gas willen geven. Zou je graaf willen werken in een jong en ondernemend bedrijf waarin je consumenten of bedrijven telefonisch voorziet van abonnementen of diensten? Waarin enorme doorgroeimogelijkheden liggen? En waar je ook nog is bovengemiddeld kunt verdienen? Dan hebben wij de juiste vacature voor je!

Bijbaan callcenter Groningen

Misschien wil je aan de slag in een callcenter in Groningen als bijbaantje. Dat is bij ons geen enkel probleem, we verwachten natuurlijk wel dat je in je trainee periode een bepaald aantal uren aanwezig bent. Start je als zelfstandige? Dan kun je helemaal zelf bepalen wanneer en hoe je werkt. We stomen je als ‘trainee’ helemaal klaar voor het volledige zelfstandige.

Bijbaan student Groningen

Dit is ideaal als je bijvoorbeeld moet leren voor een toets of andere school projecten moet werken. Je wordt ook nog eens erg goed betaald. Er is eigenlijk geen betere baan dan te werken in een callcenter als je student bent. En laat het nou ook nog eens in de bruisendste stad van het noorden zijn. Wil je dus graag in het weekend een wijntje (of meer) nuttigen? Dan moet je zeker eens het centrum van Groningen opzoeken. Er valt altijd wel wat te doen in het gezellige noorden.

 

Wij houden van ons vak en zijn daarom lid van DDMA. Wij bekleden een commissiezetel, zodat wij actief kunnen meehelpen onze branche te beschermen, verbeteren en verheffen.

Het online platform dat wij gebruiken voor de uitvoering van campagnes en samenwerking met onze Partners is ontwikkeld door Konnektor.

Wij werken uitsluitend samen met Partners die volledig gecertificeerd zijn. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bovendien dagelijks gecontroleerd door Certified.